avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Camera preliminara- comunicare minuta- motivare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Camera preliminara- comunicare minuta- motivare incheiere

Buna dimineata,
Am avut un proces care s-a judecat in camera preliminara, in urma caruia mi s-a comunicat o minuta. Avand in vedere faptul ca a ramas in pronuntare este suficienta doar minuta, care nu prezinta decat solutia pe scurt fara a exista o motivare, sau judecatoria trebuie sa-mi transmita si hotararea?
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: nela1961 , utilizator 07:58, 20 Martie 2016
Va referiti la procedura in camera preliminara art. 342 c.p.p.si urm. sau la o plângere împotriva soluţiilor de neurmărire sau netrimitere în judecată?
Am avut o plangere penala pt savarsirea infractiunii de abuz in serviciu. La propunerea politiei judiciare, procurorul de caz a dat solutia ca "fapta nu exista". Am contestat-o la primul procuror care a mentinut solutia si astfel am ajuns la judecatorul de camera preliminara.
Incheierea este definitiva, daca a fost respinsa, doriti sa vedeti motivarea hotararii?
Da, doresc sa vad motivarea hotararii deoarece motiunea prezinta solutia pe scurt fara a contine dispozitivul hotararii asa cum prevede cpp.
Mergeti la arhiva si vedeti daca s-a redactat, nu o trimit mereu.

Alte discuții în legătură

Contestatie la decizia din camera preliminara florinel114 florinel114 Buna dimineata,cum pot sa fac contestatie la decizia din camera preliminara data de tribunal si unde trebuie sa o depun,eventual daca imi dati un model si in ... (vezi toată discuția)
Calea de atac nu exista? danaa1 danaa1 conform art. 341 alin 6 din cod proc.pen.este mentionat: În cauzele în care nu s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, judecătorul de cameră ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie apararea suspectului in cadrul procedurii de camera preliminara ? ContSters116684 ContSters116684 Sunt parte vatamata intr-un dosar de viol in care initial procurorul a dispus clasarea cauzei. La plangerea catre instanta, judecatorul de camera preliminara a ... (vezi toată discuția)