avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Camera preliminara- comunicare minuta- motivare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Camera preliminara- comunicare minuta- motivare incheiere

Buna dimineata,
Am avut un proces care s-a judecat in camera preliminara, in urma caruia mi s-a comunicat o minuta. Avand in vedere faptul ca a ramas in pronuntare este suficienta doar minuta, care nu prezinta decat solutia pe scurt fara a exista o motivare, sau judecatoria trebuie sa-mi transmita si hotararea?
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: nela1961 , utilizator 07:58, 20 Martie 2016
Multumesc mult pentru sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la decizia din camera preliminara florinel114 florinel114 Buna dimineata,cum pot sa fac contestatie la decizia din camera preliminara data de tribunal si unde trebuie sa o depun,eventual daca imi dati un model si in ... (vezi toată discuția)
Calea de atac nu exista? danaa1 danaa1 conform art. 341 alin 6 din cod proc.pen.este mentionat: În cauzele în care nu s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, judecătorul de cameră ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie apararea suspectului in cadrul procedurii de camera preliminara ? ContSters116684 ContSters116684 Sunt parte vatamata intr-un dosar de viol in care initial procurorul a dispus clasarea cauzei. La plangerea catre instanta, judecatorul de camera preliminara a ... (vezi toată discuția)