avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Revocare , Anulare masura preventiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Revocare , Anulare masura preventiva

Buna ziua ..Am fost cercetat in stare de arest intr-un dosar penal dupa o perioada de detentie am fost pus liber sub control judiciar cu anumite obligati printre care si aceea de a nu parasi localitatea, apoi aceasta a fost inlocuita cu ceea de a nu parasi tara . Apoi acest dosar a ramas definitiv si pus in executare cu un madat de executare, am executat pedeapsa decisa facand fractia obligatorie si eliberat conditionat

La 1 luna dupa eliberare am constatat la o verificare de rutina a politiei ca eu figurez cu mentiuni operative mai exact inca sunt active acele obligatii ce au fost date la sichimbarea arestului preventiv .

Intrebare : Cum procedez sa inlatur aceasta greseala considerand ca aceste obligati au cazut de drept, prin executarea pedepsei. Unde sa ma adresez la ce institutie sau organ.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aurpoze , utilizator 12:19, 19 Martie 2016
Instanta poate dispune măsuri de supraveghere şi obligaţii si in cazul in care sunteti liberat conditionat, verificati intai hotararea.

La liberarea mea conditionata nu specifica aceste interdicti ...doar ca cele de care spun eu nu au fost sterse din baza de date , acestea anulanduse de drept, la punerea in misacare a mandatului de executare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se libereaza sau nu ? doberv doberv ipotetic sa presupunem ca judecatoria x a prelungit masura arestarii preventive,inculpatul a facut recurs impotriva acestei hotarari ,recurs care s-a respins ... (vezi toată discuția)
Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)
Cum imi ridic interdictia de a parasi tara? mellisa_38f mellisa_38f fratele meu sa eliberat din penitenciar acum o saptamana si vreau sa vina in vizita in italia la mn vreau sa stiu daca poate sa vina ?iar daca are interdictie ... (vezi toată discuția)