avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de studii platit ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de studii platit ?

Daca o persoana student in ultimul an solicita concediu de studii pe o perioada de 10 zile pentru sustinerea examenelor angajatorul este obligat la plata concediului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:54, 7 August 2009
Iata ce spune CCMUNN pe anii 2007-2010:
Art.61 (2) Salariatii au dreptul la 30 de zile concediu fara plata, acordat o singura data, pentru pregatirea si sustinerea lucrarii de diploma in invatamantul superior. Acest concediu se poate acorda si fractionat, la cererea salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu studii Vioreld Vioreld salutare. am un angajat student, care intra zilele acestea in sesiune. el vrea sa-si faca cerere de concediu pentru studii. acest concediu (din ce stiu eu) ... (vezi toată discuția)
Cfs tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am o intrebare vis-a-vis de efectuarea concediului fara plata. La cate zile are dreptul un angajat? Daca salariatul efectueaza 15 zile de CFS pe ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa angajare ioanaai77 ioanaai77 care este perioada minima de la angajare dupa care un angajat poate sa solicite concediul fara salar? si pentru ce perioada poate soicita acest concediu? (vezi toată discuția)