avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolatie in casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolatie in casa scarii

un vecin a izolat un perete in casa scari in bataie de joc mentionez acel perete este o latura a unei camere .ce se poate face ca acel vecin sa repare acel perete in starea initiala
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2016
florin2008us, utilizator
Cel mai recent răspuns: florin2008us , utilizator 21:35, 4 Mai 2016
Casa scarii face parte din partile comune si niciun proprietar nu poate executa lucrari de modificare a partilor comune fara acordul asociatiei. Sesizati presedintele AP sa ia masuri.
Initial sesizati reprezentantul legal al asociatiei de proprietari care detine atat autoritatea si competenta cat si baza legala sa dispuna masuri pentru intretinerea si reparatia partii comune de imobil
Daca la nivelul asoiatiei nu gasiti intelegere,sesizati oficial directia corp control din primarie
adevarat ca inviat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvare conflict administrator de scara (bloc), vecin babu_ babu_ Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje cu 3 scari, fiecare scara avand administrator si presedinte separat (legal constituite). Apartamentul meu e la etajul 4. Am ... (vezi toată discuția)
Izolare termica a apartamentului geta5 geta5 Locuiesc pe scara A intr-un bloc cu 4 scari, scarile A si D au cite 10 apartamente (apartamente cu 3 si 4 camere) si scarile B si C au cite 20 apartamente ... (vezi toată discuția)
Doar jumătate din locatarii unei scări vom plăti cheltuielile cu reparațiile! anthynidiany anthynidiany Pe scara unde locuiesc s-a întâmplat să se spargă conducta pluvială chiar în dreptul ușii mele, la etajul I. La fiecare ploaie mai mare casa scării ... (vezi toată discuția)