avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trecere abuziva la penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trecere abuziva la penal

Plangerile mele au fost trecut de catre sectia de polite in mod abuziv fara voia mea la penal tocmai ca procuorul sa albeasca golanii pe care i-am reclamat.
Cum pot face sa declar ca nu doresc cercetare penala si ca fara voia mea au fost trecut la penal?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:18, 26 Martie 2016
Nu, domnule avocat. Conform Noului Cod de Procedura Penala, toate plangerile trimise prin e mail (cazul meu) trebuie, pentru a fi tratate penal, sa aiba semnatura mea electronica ceea ce nu e cazul. Am pierdut 5 ore aiurea la politie pentru niste petitii transformate de ei abuziv in plangeri penale, care nu aveau forma si nici continutul de plangere penala dar pe care comandantul sectiei le-a trecut de amorul artei, sa ma poarte pe drumuri, la penal. Si ele nu au nici o sansa sa fie in vreun fel admise, clasare scrie pe ele! Si nici petitiile nu vor fi solutionate asa cum am formulat eu. Adica la cos cu ele!
Pentru ca eu fost petitii si in cuprinsul lor era vorba despre fapte trecute pentru care eu facusem plangeri penale si care zac pe undeva in sertarele mariilor lor impartitorii "dreptatii" in Romania.
Cum se poate, fara semnatura mea electronica sa faci dosar penal dintr-o petitie care reclama o contraventie?
Si nu e adevarat ca nu am cunostinte de drept.
Dacă e sesizare va cheamă la audiere.
Organele au acest drept din moment ce au fost sesizați.

Nu le puteți impune cum sa procedeze decât dacă greșesc.
Aveți cai legale de control dacă considerați ca au greșit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare triffcristian triffcristian cine hotaraste daca o petitie depusa la politie este penala sau nu ? politistul care are dosarul sau procurorul ? (vezi toată discuția)
Hartuire de catre sectia de politie KLTM KLTM De ani de zile sectia de politie transforma in mod abuziv si fara acordul meu, petitii in plangeri penale desi acele petitii nu intrunesc conditiile legale ... (vezi toată discuția)
Limita controale itm smeagull smeagull Buna ziua, Ce poate face un angajator impotriva controalelor ITM foarte frecvente (unul la 2 saptamani). Banuieste ca aceste controale sunt urmare a ... (vezi toată discuția)