avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme suspendare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme suspendare contract de munca

Decizia 279/2015 a Curtii Constitutionale este valabila si pentru personalul silvic? Multumesc...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:27, 21 Martie 2016
Decizia Curtii nu produce efecte retroactive... in celalalt topic , v-am intrebat cand ati primit decizia de suspendare?

Pentru a avea o continuitate a raspunsurilor si a intelegerii problemei cu care va confruntati , voi inchide acest topic , urmand a posta nelamuriri in topicul initial deschis de dvs.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz legea 329/2009 chiganora chiganora Nu am primit inca niciun raspuns la intrebare.Chiar asa de aiurea a fost intocmita legea 329 ca nimeni nu isi asuma raspunderea pentru a ma lamuri la intrbare? ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat cautatorul cautatorul Am contractul de munca suspendat in baza art 52 lit b,teza intii,din Codul Muncii...care a fost declarat nesconstitutional de catre Curtea ... (vezi toată discuția)
Data sfarsit suspendare contract de munca in revisal mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Pana cand se face suspendarea cim in revisal daca copilul implineste varsta de 2 ani pe 02.12.2017? este bine sa fac suspendarea pana pe ... (vezi toată discuția)