Buna ziua,
Apartin de o asociatie de hoti nu se poate numi altfel, a carui administrator primeste bani de la mine lunar ( intre 150 si 200 lei) pe care nu-i scade din lista de restante. Restantele inregistrate de catre mine la ora actuala insumeaza 3000 de lei in conditiile in care, in aceasta luna, a pus manuta pe 150 lei si NU a emis chitanta. Plus de asta calculele de pe panoul fiecarei scari de care se ocupa SUNT GRESITE, sumele finale de plata fiind mai mici la toate famillie decat calculul sumelor detaliate in panou ( spre exmplu daca totalul este 100 lei pe panou apare 92 lei de plata)
Ideea este urmatoarea1 ma ameninta de trei ani cu judecatoria si nu m-au actionat in instanta! La furnizor au datorii, dragii de ei, de peste un miliard, mie nu-mi scad la panou aproape niciodata si cand scad o fac derizoriu, sume de 10-15 lei, desi trimit citirea mi se pune Pausal in fiecare luna, sunt singurul de pe scara care plateste fond de rulment considerat a fi penalizare,. dar pe langa asta am alte penalizari si penalizari la penalizari. Contorul nu a fost verificat metrologic in5 ani de zile deloc, iar citirea contoarelor din apartamente a fost facuta de catre acest domn o singura data, in 2011, de atunci n-a mai venit deloc.
Intrebarea mea este , daca, dupa toate cele povestite, credeti ca as avea temei sa-i actionez eu in judecata pentru ca, chiar daca admit ca exista o anumita suma restanta , aceasta nu este in vecii vecilor de 3000 de leiX-(X-(X-(
va multumesc
Nu va hazardati sa actionati dv ca si proprietar in judecata administratorul de imobil ,deoarece garantat veti beneficia de hotarare judecatoreasca defavorabila
Anterior oricarui demers in instanta,analizati responsabil sansele de castig,verificati temeinic daca puteti proba acuzele,verificati daca persoana impotriva careia intelegeti sa formulati plangere poate avea calitate procesuala
Daca nu stapaniti dispozitiile in domeniu,nu va hazardati in eventuala actiune in instanta,
apelati la persoana specializata,care poate analiza problemele cu care va confruntati,
poate hotari strategia de reprezentare si de aparare a intereselor dv
Listele de intretinere sunt ale asociatiei de proprietari, chiar daca sunt calculate de administrator.
Raspunderea pentru sumele cerute o poarta asociatia de proprietari pentru ca acele liste trebuie si probabil ca sunt semnate de presedintele asociatiei si de catre cenzor.
Deci, daca vreti sa chemati pe cineva in instanta, aceea este asociatia de proprietari ca avand calitate procesuala.
Administratorul este in subordonarea asociatiei ca angajat al ei.