avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Donatie autoturism catre persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Donatie autoturism catre persoana fizica

De pe o societate SRL as putea incheia un contract de donatie catre o persoana fizica pentru o masina?Ce implica aceasta?Ce-as datora statului?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 15:20, 7 August 2009
Eu unul nu am auzit de donatie facuta de o societate ! Si cu atat mai mult de o donatie de autoturism! Mai bine face un contract de vanzare cu o suma mica ...si plateste TVA-ul aferent tranzactiei.
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere bunuri din societate babysee babysee Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema cu care ma confrunt. Sunt asociat unic si administrator in propriul SRL, ce are ca ob. de activitate activitati ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament de firma parinti/ copii bianca111 bianca111 Buna ziua. As avea nevoie de cateva sfaturi, locuiesc intr-un apartament aflat in proprietatea firmei parintilor mei si am dori sa reglementam aceasta ... (vezi toată discuția)
Vinzare masina pt.orice pret Gina Mihailescu Gina Mihailescu AM CUMPARAT PE SOCIETATE O MASINA SI AS VREA SA O TREC PE PERSOANA JURIDICA(MASINA ESTE DIN 2007). O POT VINDE CU PRETUL PE CARE-L DORESC EU (CIT MAI ... (vezi toată discuția)