Buna ziua tuturor.
Am revenit asupra unui subiect mai vechi si anume acela cu vecinele mele nebune (mama=80 ani si fiica=60 ani, aproximativ)
Dupa ce in anul 2014, printr-o ordonanta a procurorului desemnat in acest caz (cel prin care am acuzat vecinele ca imi tulbura linistea locuintei,prin lovirea zidului meum, aflat pe limita de proprietate cu acestea, cu diverse obiecte-in special cu bolovani si cu ciocanul la diferite ore din zi si din noapte) a fost sanctionata una din ele cu o amenda de 1000 lei, odata cu intrarea noului cod de procedura penala, au inceput sa arunce din nou cu bolovani si sa bata cu ciocanul in zidul imobilului meu, cel putin de cate doua ori pe zi, dar, cu riscul de a ma repeta, preponderent noaptea, incepand cu orele 23.00 si pana la 06.00,
Totul din cauza faptului ca ele se considera supuse la "radiatii cu unde subsonice, cu un aparat construit artizanal de catre mine (care initial era un echipament NATO, furat de catre mine din unitatea militara unde lucrez!)
O anumita televiziune a facut trei episoade cu ele, intr-un episod fiica isi pune folie de staniol pe cap, impotriva radiatiilor, ca sa se poata odihni, In alt episod isi pune sticle cu apa care au proprietatea de a capta radiatiile, etc
In speranta ca se vor linisti, am acceptat mai multe controale de la comanda U.M. unde lucrez, cat si din partea Politiei Ploiesti, desi nu a fost emis vreun mandat de perchizitie. Degeaba, ele au continuat sa spuna peste tot ca sunt un "terorist si criminal care lucreaza in armata" care le creeza "presiune" in casa. Au facut plangeri la Statul Major al Armatei Romane, la Parlamentul Romaniei etc. Au facut si plangere la Parchetul Militar Bucuresti, dar in urma anchetei si expertizei realizate la fata locului, li s-a spus ca nimic din cele relatate de ele nu se confirma, Au concluzionat, ca de obicei, ca am relatii in Politie si la Parchetul Militar, si au continuat sa arunce cu bolovani si sa bata cu ciocanul.
In ordonanta emisa de catre Parchetul Militar, una din ele recunoaste ca arunca cu bolovani, dar o face ca sa se apere! (este vorba de cea in varsta de 80 ani)
Pentru ca locuiesc impreuna cu parintii, ambii cardiaci, care se sperie odata cu copii minori ai familei mele, iar noi nu ne putem odihni noaptea - datorita faptului ca locul in care arunca cu bolovani sau loveste puternic cu ciocanul este un stalp de beton care amplifica sunetul in toata casa, am rugamintea la orice persoana care stie sau a fost in situatia noastra, sa imi spuna ce anume cale trebuie urmata, pentru sanctionarea si potolirea acestora.
Mentionez ca am mai multe probe video, pe care le-am prezentat: Politiei Ploiesti, Parchetului Militar Ploiesti, Comenzii U.M. unde lucrez, dar ca acum Politistul care are in grija zona noastra, mi-a spus ca nu mai poate face nimic, pentru ca din Codul Penal s-a scos sanctionarea "tulburarii linistei locuintei"
Am incercat inclusiv sa mi se aprobe o examinare neuro psihiatrica, dar mi
s-a raspuns (din partea sefului Sectiei 2 Politie Vest Ploiesti) ca acest lucru se face doar in cazul crimelor, talhariilor, violurilor sau vatamarilor corporale grave.
Ca fapt divers, am fost odata la procurorul de serviciu de pe langa tribunalul Ploiesti, iar la intrebarea mea : "ce ati face dvs. d-le procuror, daca ati fi in situatia mea?" el mi-a raspuns senin: "as sari gardul si le-as strange de gat"
Apoi a spus: "eu nu pot face nimic, plangerea dvs. tot la Politia de unde apartineti va ajunge si se va demara o ancheta"
Cum este garantata dreptul la proprietatea privata imobiliara in aceasta tara? (in conditiile in care datorita multiplelor lovituri de la bolovani, pietre, ciocan chiar si cu ranga, peretele despre care vorbesc este clar ca nu mai poate fi intreg, si in fiecare zi este deteriorat voit)
Sperand ca nu v-am plictisit prea mult, astept raspunsuri.
Numai bine.
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
21:19, 21 Martie 2016