avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire

Ce se poate întreprinde pentru decăderea din drepturile de succesiune a copiilor/nepoților(copiii fratelui decedat)?
Ce puteri are testamentul la notar?

Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2016
ady1p@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: ady1p@yahoo.com , utilizator 19:59, 22 Martie 2016
De a cui succesiune e vb și ce motive vedeți de decădere?
A copiilor proprii în coliziune cu soția, și a copiilor fratelui soției care este decedat de 25 de ani în coliziune cu mine. Motivele sînt că au primit destul pînă acum și tot ce avem ne aparține celor doi soți și gata, nu mai trebuie altceva, zicem noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune fara mostenitori rezervatari dariad dariad In cazul dezbaterii unei astfel de succesiuni, cum se procedeaza? Caz concret. Persoana care decedeaza se presupune ca a lasat un testament sau a avut ... (vezi toată discuția)
Drepturi sotie supravietuitoare tudor0211 tudor0211 Casa parinteasca e intabulata astfel.25 %eu,25% fratele meu si 50% parintii.parintii sunt decedati,iar tatal meu a lasat testament prin care ii lasa fratelui ... (vezi toată discuția)
Cuplu decedat, fara urmasi, cine mosteneste? kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: in cazul decesului unei persoane, sotul ei fiind decedat, fara ca sotii sa aiba copii, cine ... (vezi toată discuția)