in cererea de chemare in judecata reclamanta cere obligarea partilor la plata unor sume:debitul,penalizari plus cheltuieli de judecata 91.58 reprezentand taxa de timbru conform OP nr..../....(nu scrie nimic doar puncte)depus la dosarul cauzei.intrebarea mea este:cererea de chemare in judecata nu trebuia sa contina si dovada timbrarii?pt ca doar scrie suma fara nimic altceva doveditor.pot contesta si acest lucru in intampinarea formulata de mine la exceptii?si inca ceva la inceputul comunicarii imi spune sa depun intampinarea in termen de 25zile ,SUB SANCTIUNEA DECADERII DIN DREPTUL DE A MAI DEPUNE PROBE SI DE A INVOCA EXCEPTII.asta ce inseamna ca intr.adevar eu nu mai scriu in intampinare exceptii si nu aduc nici probe ci doar ma apar raspunzand la capetele din cerere?
Puteti invoca si dvs.exceptia netimbrarii , dar instanta din oficiu va obliga reclamantul sa timbreze la valoare .Veti depune intampinare in termenul fixat pentru a va arata punctul de vedere.In intampinare aratati si probele pe care intelegeti sa le solicitati.