avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Lipsa calitate procesuala pasiva - contestatie la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Lipsa calitate procesuala pasiva - contestatie la executare

Angajatorul (tert poprit) poate invoca lipsa calitatii procesuale pasive intr-un dosar avand ca obiect contestatie la executare?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:14, 23 Martie 2016
Poate, dar i se va respinge. El nu e parte în litigiu, dar este citat pentru opozabilitate,
Problema mea este de fapt eventuala obligare a angajatorului la cheltuieli de judecata intr-un astfel de dosar. Vreau sa evit o astfel de situatie.
Nu veți fi obligată la plata cheltuielilor de judecată, nu aveți cum să pierdeți sau să câștigați. Terțul poprit nici nu mai poate face personal contestație, pe Noul Cod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare dragosdragos1991 dragosdragos1991 imi spuneti si mie va rog ce inseamna in termeni mai populari???va multumesc... Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
Despre recurs znicolae9 znicolae9 Am fost implicat intr-un proces civil in calitate de parat. Am invocat lipsa calitatii procesuale pasive, aducand dovezile necesare. Instanta a acceptat ... (vezi toată discuția)
Prima zi de infatisare in contestatie la executare kimbao kimbao Salutare Daca prima zi de infatisare e ziua cand partile sunt legal citate si pot pune concluzii...sa inteleg ca se refera la concluzii pe fond sau la orice ... (vezi toată discuția)