avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... boxe beci blocuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

boxe beci blocuri

Buna seara, daca am un apartament in care nu am locuit de mai multi ani, intre timp, ceilalti locatari si-au facut boxe in beci si eu acum, nu mai am loc, desi, eu platesc si am platit tot timpul impozit si dupa cota mea de beci. Ce este de facut? este corect sa platesc eu pentru ca altii sa poata folosi beciul? Cota mea nu este ocupata abuziv de catre altcineva? Cui sa ma adresez? Vecinii mi-au spus simplu ca nu mai este loc si ca trebuia sa ma duc de la inceput sa-mi ocup locul. In contractul meu scrie clar ca am o cota anume din terenul de sub bloc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:14, 23 Martie 2016
Pentru raspuns la obiect este necesar sa precizati date concrete
Dv la achizitie spatiu cu destinatia de locuinta ati achizitionat si anexa=boxa?
eu platesc si am platit tot timpul impozit si dupa cota mea de beci.

Nu,dv ati achitat anual impozit aferent proprietate individuala=apartament
Dv nu ati achitat impozit pentru partea comuna=cale acces,subsol,boxe,terasa,uscatorii,
ghena,etc
In contractul meu scrie clar ca am o cota anume din terenul de sub bloc.

Nu,in contractul dv scrie ca aferent suprafata apartament va revine cota indiviza
Cota indiviza este o valoarea aferenta suprafetei proprietatii individuale,fara sa fie concret identificata
Dv nu aveti in actul de achizitie spatiu cu destinatia de locuit scris ca detineti cota indiviza din terenul de sub bloc
Din precizarea dv rezulta ca imobilul este prevazut cu subsol tehnic,iar vecinii la mica intelegere au convenit sa il compartimenteze individual
Asteptati pana unul dintre vecini se muta ,sau renunta la boxa si desfasurati demersuri pentru preluarea de dv a spatiului respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa la subsolul blocului patrichicristina patrichicristina Am cumparat un apartament cu 3 camere cu o suprafata de 96mp.etaj 1 ap 1.Vechiul proprietar a cumparat apartamentul de la un domn care a detinut 2 apartamente ... (vezi toată discuția)
Parti comune in bloc ContSters303335 ContSters303335 Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu partile comune ale unui bloc. -subsolul blocului daca nu este prevazut cu boxe dar o parte din ... (vezi toată discuția)
Dependintele comune ale imobilului sdg73 sdg73 Buna seara, prin contractul de vanzare cumparare la apartamentul meu am atribuita si o suprafata totala de 1,15% din partile si dependintele comune ale ... (vezi toată discuția)