avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Restituire contravaloare produs achizitionat.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Restituire contravaloare produs achizitionat.

Buna ziua. In ce conditii as putea primi contravaloarea unui produs achizitionat de la un magazin tinand cont ca acel produs l-am primit cadou si nu imi place dar nici nu as vrea sa-l schimb cu alt produs.Nu stiu exact care este legislatitia in vigoare privind dreptul consumatorului.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgi_14 , utilizator 12:19, 24 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs la un magazin artizanal sebastianflaviu sebastianflaviu Bună ziua, Deja de două zile sunt amânat pentru a mi se returna contravaloarea produsului pe care l-am cumpărat de la un magazin artizanal din ... (vezi toată discuția)
Returnare produs cumparat dintr-un mall ralucatudor ralucatudor Buna ziua, Am primit cadou un ceas achizitionat de la un magazin dintr-un mall. Ceasul nu imi place, nu doresc sa il inlocuiesc cu un alt produs si as vrea ... (vezi toată discuția)
Returnare produs cumparat din magazin RalucaDI RalucaDI Buna ziua, Am achizitionat din mall-ul Sun Plaza de la un magazin (Tiffani) o rochita, pentru sora mea fiind cadou. As vrea sa o returnez si sa imi ... (vezi toată discuția)