avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vanzare-cumparare

Buna ziua,
Acum 10 ani parintii sotului meu au mers la notar si au incheiat un contract de vanzare cumparare pentru sotul meu si fratele acestuia. Contractul de vanzare cumparare a fost incheiat la suma de 30.000 lei, suma care binenteles ca ei nu au achitat-o parintilor lor. Fratele sotului meu este divortat si soti doreste o suma foarte mare pentru partea care ii revine in baza acestui contract. Mentionez ca ea solicita pret mult mai mare chiar daca noi i-am demonstrat preturile in baza grilelor notariale din acest an. Putem sa o despagubim cu 1/4 din cei 30.000 lei din 2006 sau acel act poate fi anulat ? Parintii sunt amandoi decedati.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:38, 24 Martie 2016
Cum nu a fost platit pretul se poate constata nulitatea contractului de v/c, imobilul revine in patrimoniul vanzatorilor iar cum acestia sunt decedati atunci va intra in masa succesorala de care vor beneficia doar fratii fara sotii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare -cumparare intre tata -fiu? asmedcor26 asmedcor26 Tata, copil unic , este singurul mostenitor al casei si terenului parintilor lui . El are 4 copii dar pentru ca doar unul este cel care are grija de el( si ... (vezi toată discuția)
Plangere la parchetul de pe linga tribunalul bucuresti ContSters367720 ContSters367720 Pentru stabilirea adevarului si a justitiei, sint obligat sa depun o plangere (cu durere) impotriva parintilor si a fratelui meu (cu fosta lui sotie), care au ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare ioanaclopotaru ioanaclopotaru Buna seara!Parintii mamei mele au decedat,tatal acum 3 ani iar mama acum o saptamana!La parinti sunt 4 frati,dar numai dupa mama pentru ca fiica cea mare este ... (vezi toată discuția)