avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Propunere card de cumparaturi in rate fara dobanda
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Propunere card de cumparaturi in rate fara dobanda

Buna ziua!

Acum un an cu aproximatie am aplicat online pentru un card de cumparaturi la o banca destul de cunoscuta din Bucuresti si dupa ce mi-au analizat domnii de acolo situatia mi-au spus ca nu pot intra in posesia unui astfel de card pentru ca nu ating punctajul maxim din cauza faptului ca nu sunt casatorita si nu am proprietati pe numele meu. Anul acesta ma suna o domnisoara de la banca respectiva sa ma intrebe daca mai doresc un card de cumparaturi si imi propune sa declar ca de fapt sunt casatorita si ca am proprietati pe numele meu ca sa pot trece de scoring. Ce riscuri sunt daca as face asa ceva? A mai facut cineva asa ceva?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:08, 2 Aprilie 2016
Puteti intreba prin intermediul mesageriei private, pe forum, discutam despre problema nu identificam persoane, avem in regulament un punct in acest sens.
www.avocatnet.ro/content/tag...
2.14. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.

Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite obtinute incorect, dar cu acte in regula oanadumitru1976 oanadumitru1976 Acum un an de zile, am apelat la un broker pentru obtinerea unui credit bancar. Inainte de asta am fost personal la mai multe banci pentru obtinerea unei ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit-declaratie cu inadvertente robert_spiridonescu robert_spiridonescu Am sa va relatez in cele ce urmareaza o experienta neplacuta cu o banca . Pe data de 01.10.2009 am depus la banca X dosarul pentru creditul prima casa si am ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)