avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi autor fotografie - brand / nume fictiv
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi autor fotografie - brand / nume fictiv

Daca produc fotografii, dar vreau sa fie publicate sub un brand personal / nume fictiv , care NU are numele meu de persoana, cum procedez pt a avea drepturile de autor, eu persoana? Adica poate desfiintez numele sub care sunt acum publicate, este un pseudonim. Cum pot sa pastrez eu, persoana, drepturile totale asupra fotografiilor?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:05, 25 Martie 2016
Drepturile de autor le are autorul fotografiilor, daca prin contract/licentiere nu se prevede altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotografia si drepturile de autor monica_27 monica_27 Buna ziua, doresc sa comercializez fotografii vechi ale Brasovului, preluate de pe internet. Cum pot sa procedez pentru a fii totul legal? Pot fii ... (vezi toată discuția)
Drept la fotografia facuta de mine romaniidinafaratarii romaniidinafaratarii pe portalul uni post de radio din resita am observat o poza de la revolutia din dec 1989 ca a fost copiata si decupata numai cateva persoane.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Copyright pentru activitate online RPredescu RPredescu Buna seara. Am o pagina de facebook unde postez sub pseudonim aforisme, creatii personale si as dori sa stiu cum pot sa obtin drepturi de autor asupra lor. Imi ... (vezi toată discuția)