avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Copyright pentru activitate online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Copyright pentru activitate online

Buna seara. Am o pagina de facebook unde postez sub pseudonim aforisme, creatii personale si as dori sa stiu cum pot sa obtin drepturi de autor asupra lor. Imi cer scuze daca nu este exprimarea corecta, am cautat tot felul de informatii pe internet si nu am inteles care este procedura, diferenta dintre drepturi de autor, copyright sau marca inregistrata. Pe viitor planuiesc sa public si carti, tot sub acelasi pseudonim, asa ca vreau sa ma asigur ca numele si munca imi sunt protejate.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:51, 17 Ianuarie 2018
Din moment ce au fost operele dvs. si le-ati postat pe Facebook, ati conferit companiei Facebook o licenta de a face ce vrea cu ele, cand vrea si unde vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - opere religioase babasss babasss Buna ziua. Sunt un absolvent de teologie si doresc sa editez (realizez) o biblioteca digitala de opere religioase. Va intreb acum, operele religioase ... (vezi toată discuția)
Drepturi ebook rl_lucian rl_lucian Buna ziua, Cu eforturi considerabile am reusit sa elaborez un ebook pe care as dori sa il comercializez prin intermediul internetului. Nu doresc ... (vezi toată discuția)
Copyright - harta ContSters118276 ContSters118276 Buna ziua, Acum ceva timp am creat o aplicatie online de la zero (o harta - comerciala - cu firmele din orasul meu). Problema este ca in ultimul timp tot ... (vezi toată discuția)