avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare adresa punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare adresa punct de lucru

De curand Primaria din Bragadiru a schimbat denumirea strazii unde urmeaza are punctul de lucru firma mea. Eu am apucat sa depun toate actele pentru autorizatie pe adresa veche insa nu stiu ce trebuie sa fac pentru a updata informatia la dosarele depuse :D. Trebuie sa le depun iar cu adresa noua sau doar sa duc hartia de la Primaria la fiecare in parte? Merci !:sorry:
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 22:11, 24 Martie 2016
Buna seara,
Documentatia depusa de dvs se intocmeste conform cu actele care au stat la baza intocmirii acesteia.
Daca autoritatile va solicita efectuarea unor astfel de modificari atunci va veti conforma. Daca nu......nu intreprindeti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare dosar orc Alin343 Alin343 Bună ziua, de curând am primit o amanare la dosar pentru înmatricularea unei srl. Motivul este urmatorul Soluție: Amanat Observatii - raportat la ... (vezi toată discuția)
Modificare adresa sediu social odynn odynn Buna ziua. Primaria municipiului in care isi desfasoara activitatea firma mea, a schimbat numele strazii unde am sediul social. denumire veche: str ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre adresa de pe aut de constructie si adresa actuala CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Am si eu o situatie diferita: vreau sa schimb sediul social al unui SRL, insa pe autorizatia de constructie adresa este Com. Fantanele, sat Ungureni, iar in ... (vezi toată discuția)