avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM durata determinata

CM prevede la art.81 conditiile in care poate fi incheiat un CIM cu drata determinata, iar la art.82 durata maxima pe care poate fi incheiat. Nu este prevazuta durata minima, ma intereseaza care este aceasta. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: riana , utilizator 16:09, 9 Noiembrie 2005
cim cu durata determinata este de min 3 luni si max 24 luni , se pot incheia max 3 cim pe per determinata succesive dar care insumate sa nu depaseasca 24 luni.
perioada minima nu este specificata. la itm mi-au primit cim pe perioada determinata si pentru o luna fara nici o problema.privind celelalte aspecte subscriu celui anterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract durata determinata 22.08.2009 22.08.2009 Va rog frumos a ma lamuri la urmatoarea intrebare : Cf. Copdului Muncii art 84 CIM pe per. determinata nu poate fi incheiat pe o per. mai mare de 36 ... (vezi toată discuția)
Art 80-82 codul muncii mmarianne mmarianne Buna seara, Studiind noile modificari aduse Codului Muncii m-am lovit de o problema referitoare la durata CIM -pe durata determinata. Si anume: art. 82: `` ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata - prelungiri ellinia ellinia Buna ziua! Am urmatoarea problema: 1 salariat a avut contract pe per determinata intre 14.12.2011 - 14.02.2012. Din 15.02.2012 a intrat in somaj. Incepand cu ... (vezi toată discuția)