avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Casa divizata in 2 apartamente
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Casa divizata in 2 apartamente

Vreau sa cumpar o casa care este divizata in doua apartamente cu CF,as vrea sa stiu daca se poate face din nou o casa,adica un interg cu un singur CF.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 19:32, 24 Martie 2016
Daca veti cumpara ambele apartamente si veti face alipire, sigur ca se poate...apoi veti obtine un singur CF. initial a fost o singura casa? sau a fost duplex din autorizatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate acord casa calcan adi_obs_com adi_obs_com Buna ziua! Locuiesc intr-o locuinta tip duplex P+1E. In partea dreapta este cealalta locuinta din duplex, iar alipit de mine in partea stanga se ridica o ... (vezi toată discuția)
Apartament duplex cu numar cadastral pe fiecare etaj - proprietati diferite? PAlexx PAlexx Apartament duplex cu numar cadastral pe fiecare etaj - banca zice ca necesita alipire? Altfel, etajele sunt tratate ca doua proprietati diferite. Pe ... (vezi toată discuția)
Ce ne facem cu administratia financiara? vrea bani nejustificat ioanamontravers ioanamontravers Buna ziua, o nedumerire am si eu si rog pe cei ce pot si vor, sa ma ajute cu un sfat. Detin un duplex (doua apartamente suprapuse cu scara interioara) ... (vezi toată discuția)