1. Am procură făcută de sora mea că o pot reprezenta oriunde.
2. Sora este in spital in Germania
3. Am nevoie de o declaratie pe proprie raspundere din partea ei, semnata la notar, cum ca nu a colaborat cu securitatea, desi Guvernul are dovada de la CNSAS din 2006.
4. Ea, cel putin 2 luni n-are voie sa facă efort și călătorii lungi.
5. Cum pot face declarația în locul ei, dacă am procură și dovada de la CNSAS că n-a fost colaboratoare?
6. Ea poate completa și semna cererea iar eu în România s-o autentific?
Nu puteti in baza procurii sa dati declaratie in locul persoanei.Declaratia pe proprie raspundere se da personal si se semneaza personal in fata notarului(autoritatii).Nu am inteles la ce va trebuie asa ceva, insa acolo unde va trebuie puteti face o cerere prin care aratati situatia de fapt, atasati procura, dovada imposibilitatii de deplasare (acte medicale) si dovada din 2006 care confirma cele solicitate.
Multumesc frumos. Am inteles de la niste notari ca ar merge. Imi trebuie la secretariatul pt. revolutionari. Am propus faza cu documentele medicale, chiar si cu videoconferinta sa vorbeasca direct cu sor'mea, ba mai mult, au si ei dovada aia ca n-a colaborat cu securitatea si nu o vor.... pt. ca de fapt, sunt multi care pe legea noua la revolutionari, au colaborat si dand o declaratie, vor minti, pt. ca nu se mai tine cont de ceea ce a spus CNSAS....
traim in tara-n care o ordonanta de urgenta a modificat o lege de preschimbare a unei legi organice.
Articol.
tlefter
Poate un articol dintr-o lege oarecare sa anuleze toate principiile care au stat la baza elaborarii respectivei legi prin continul lui? Un articol nu abordeaza ... (vezi toată discuția)