avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social SRL-D Producator Video
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social SRL-D Producator Video

Buna ziua. Ca si sediu social pentru un SRL-D care are ca si domeniu de activitate productia video (filmare + editare video) se poate face cumva sa fie mobil ? De ex, daca imi desfasor activitatea pe un laptop si nu am punct de lucru.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 08:02, 25 Martie 2016
Sediul social al unei societati comerciale nu poate fi niciodata "mobil". Acesta trebuie stabilit intr-un imobil.
Activitatea se poate desfasura in afara sediului, respectiv la beneficiari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii Xandor Xandor As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)
Firmele prestatoare de servicii sunt obligate sa declare punct de lucru daca nu-si desfasoara activitatea la sediul social? miki15 miki15 As dori sa stiu in ce conditii o firma prestatoare de servicii este obligata sa-si declare punctul de lucru,daca aceasta nu desfasoara activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl. prestare la beneficiar Alina1704 Alina1704 Buna ziua. Recent am fost la o casa de avocatura cu care am discutat sa se ocupe de procedura de infiintare a unui SRL. Tot prin aceasta casa de avocatura ... (vezi toată discuția)