avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Imputernicire pentru recuperare daune accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Imputernicire pentru recuperare daune accident rutier

Buna ziua,
dupa un accident rutier in care a fost lovita masina condusa de mine vreau sa recuperez daune. Nu sunt proprietarul masinii, am doar un contract de comodat. Compania de asigurari a vinovatului imi cere procura notariala pentru rezolvarea procedurii. Din pacate nu pot aduce procura pentru ca proprietarul masinii nu este in tara.

Am toate actele in original, adica talonul si cartea de identitate a vehiculului, contract de comodat, asigurari.

Va rog sa imi spuneti daca mai exista o cale de a rezolva situatia si fara procura.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 14:03, 25 Martie 2016
Sunt doar doua modalitati:
1. Proprietarul din talon
2. Cu procura notariala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despãgubire în caz de accident în cazul în care nu eºti. proprietarul maºinii ovidiu_caius ovidiu_caius Am fost acrosat de o masina iar în urmă coliziuni şi a tragerii volanului în dreapta,am fost proiectat în stâlp. Mentionez ca la dată producerii acc. ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac ? TraTam3nT TraTam3nT Buna ziua , acum o saptamana am avut un accident rutier (nu eu sunt vinovat) in care masina mea a fost lovita destul de rau si a fost declarata dauna totala , ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina firmei si nu avea rca alexro28 alexro28 am avut Accident cu masina firmei si nu avea rca si acum mie a venit notificare de la firma de casaco la care a avut omul care l-am lovit si imi cere sa i ... (vezi toată discuția)