avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce sa fac ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce sa fac ?

Buna ziua , acum o saptamana am avut un accident rutier (nu eu sunt vinovat) in care masina mea a fost lovita destul de rau si a fost declarata dauna totala , compania de asigurari mi-a ofeit o suma de 1200€ , masina am cumparato cu 1600€ si am mai bagat 1400€ in ea si nu imi convine sa raman cu paguba de 1800€ , intrebarea mea este : as putea sa il dau in judecata pe soferul vinovat sau compania de sigurari pentru a plati restu de bani ?
Sau cum as putea recupera investitia ?
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
TraTam3nT, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 15:40, 27 Februarie 2018
Din pacate, in pactica, nu prea are importanta suma investita, intr-un autoturism, .... uneori in mod nejustificat si nedovedit, astfel ca, apar mereu divergente intre suma pretinsa si suma oferita de catre companiile de asigurari.Pe cale de consecinta singura "cazuta in pretentii" este persoana vinovata de producerea evenimentului rutier, astfel ca, in anumite conditii s-ar putea solicita obligarea acesteia la suportarea diferentei reprezentand c-valoare bun pentru care s-a declarat dauna totala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala Bogdan chetrariu Bogdan chetrariu Inainte de sarbatori am avut parte de un accident rutier din care a rezultat dauna totala la masina mea audi a6 2006 pe care am cumparato cu 7000euro .Soferul ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca lucitanase lucitanase Buna ziua. Am si eu o dilema. Am avut un accident rutier din care masina mea a iesit cam sifonata. Precizez ca detin un Opel Tigra din 1999. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Despagubiri suplimentare catalin d. catalin d. la un accident rutier, daca rca-ul nu despagubeste in totalitate dauna (stiu ca suma se calculeaza in functie de vechimea masinii, valoarea ei pe piata etc), ... (vezi toată discuția)