avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului asistent medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului asistent medical

as dori o fisa a postului pentru asistent medical sectia chirurgie
spital municipal
nu am contact cu blocul operator acesta este separat
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 10:42, 8 August 2009
Va dau un link unde gasiti o fisa postului pentru asistent medical. O puteti modifica in functie de sarcinile si atributiunile pe care le aveti in sectia de chirurgie.
[ link extern ]
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare spor de periclitate! Victor26 Victor26 Sora mea este asistenta medicala responsabila cu instrumentarul la sala de operatii, sectia chirurgie, dintr-un spital municipal. Avea de cativa ani un \\"spor ... (vezi toată discuția)
Neclarități tomela tomela Bună ziua ! Vă rog să mă ajutați să înțeleg dacă , la spitalul universitar de stat unde lucrez , se întâmplă lucruri corecte sau nu . Spre ... (vezi toată discuția)
Refuzarea preluarii gestiunii BleRux BleRux Sunt angajat ca medic si am in subordine mai multi asistenti medicali. Directorul unitatii vrea sa ma oblige sa preiau eu gestiunea sectiei ,lucru care nu se ... (vezi toată discuția)