avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatie bransare stand vanzator ambulant la stalp ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatie bransare stand vanzator ambulant la stalp electricitate

Buna ziua. As dori sa pozitionez un stand de vanzare de clatite la iesirea de la metroul Aviatorilor dar am nevoie de curent. Imi puteti spune, va rog, cum as putea sa ma racordez la un stalp de electricitate din zona si care ar fi etapele de urmat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rox_f , utilizator 10:56, 29 Martie 2016
Trebuie sa obtineti autorizatie de la primarie pentru amplasare chiosc in spatiul dorit si in baza autorizatiei sa incheiati contract de furnizare energie electrica cu firma de distributie electricitate.
Multumesc frumos. O zi buna!
~ Conținut șters la cerere ~
Am spus "stand", nu chiosc. SI da, am avut in vedere estetica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stâlpi de tensiune electrica înaltă în spatele casei Alyalexander1234 Alyalexander1234 cum pot ajunge la un dialog cu distributie curent electric oltenia in legatura cu cei 3 stalpi de inalta tensiune care trec prin spatele casei. Cum am putea ... (vezi toată discuția)
Ce acte si ce costuri presupune obtinerea autorizatiei de construire ... cosnel cosnel Ce acte si ce costuri presupune obtinerea autorizatiei de construire a unui racord electric trifazat in zona Pantelimon. Sunt proprietar al terenului si doresc ... (vezi toată discuția)
Problema racordare casa construita enel oancea marius oancea marius am construit o casa in comuna copaceni ilfov,ultimul stalp se afla la cca 270m,am autorizatie constructie p/v de terminarea lucrarilor,platesc impozit la fel ... (vezi toată discuția)