avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CHIRIASI SCANDALOSI, FARA CONTRACT DE INCHIRIERE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CHIRIASI SCANDALOSI, FARA CONTRACT DE INCHIRIERE

Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema.
apartamentul de deasupra ap.. meu, este inchiriat. chiriasii fac o galagie de nedescris mai ales seara dupa orele 21, au si un copil mic, ma rog, nu putem dormi in casa. am vorbit cu ei in cateva randuri, nu au inteles, ba chiar am fost luata si in batjocura... am anuntat proprietarul, asociatia de proprietari...tot nu se linistesc. nu stiu cui sa ma mai adresez. c pot sa fac? Contract de inchiriere nu au...care sunt autoritatile unde pot sa depun plangere?
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2016
Adriantot, moderator
Cel mai recent răspuns: getagoghie , utilizator 13:00, 29 Martie 2016
Sesizati politia locala, politistul de proximitate, 122.
De unde aveti certitudinea ca nu au contract de inchiriere? Poate au contract de comodat.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecini chiriasi galagiosi ggabiy ggabiy As dori o solutionare a cazului meu, deoarece am incercat cateva variante fara succes. Apartamentul de deasupra noastra a fost inchiriat unor chiriasi, care ... (vezi toată discuția)
Buna seara. de aproximativ 3 luni de zile am probleme cu 1 chirias ... Twardy1 Twardy1 Buna seara. De aproximativ 3 luni de zile am probleme cu 1 chirias foarte galagios, care sta deasupra mea, care isi aduce prietenii de 3-5 ori pe saptamana si ... (vezi toată discuția)
Linistire vecini galagiosi geneva geneva Situatie : deasupra apart.meu locuiesc chirasi (3 pers) galagiosi ( muzica, vorbit excesiv de tare, distractie cu injuraturi , in special dupa ora 21.30 pana ... (vezi toată discuția)