avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbarea destinatie a unui spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbarea destinatie a unui spatiu

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cam cat costa o schimbare de destinatie din spatiu comercial inapoi in spatiu de locuit? (...deci in cazul in care renunt sa mai inchiriez imobilul si vreau sa-l folosesc din nou ca spatiu de locuit si, bineinteles, sa platesc impozitul anual la primarie ca pentru rezidential)
Am auzit (?) ca ar fi mult mai putin si mai simplu decat din locuinta in spatiu comercial.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:38, 11 Aprilie 2016
Certificat de urbanism, autorizatie de construire/modificare spatiu, cadastru, intabulare, declaratie la taxe si impozite locale, astea ar fi actele.
Costurile sunt modice, cu 1000-1500 lei rezolvati tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri schimbare destinatie din locuinta in spatiu comercial albaiuliaonline albaiuliaonline buna ziua,doresc sa construiesc un spatiu comercial 24 mp undeva la sat.in certificatul de urbanism pe langa avizele si acordurile cerute mi se mai cere si ... (vezi toată discuția)
Destinatie : spatiu comercial lilicrin lilicrin Cam cat dureaza cum aproximatie sa faci schimbarea din casa de locuit in spatiu comercial? Se poate vedea cand anume s-a facut schimbarea? Daca da cum as putea ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie cladire VALCROFT VALCROFT Va salut, firma pe care o detin impreuna cu fiul meu are in proprietate o cladire P+M care in CF are ca destinatie Cazare,Servicii si agrement. Firma nu are in ... (vezi toată discuția)