Buna ziua,
Am si eu o problema ciudata. Anul trecut in decembrie am facut o comanda la un furnizor . I-am dat 2 cecuri in valoare totala de 4000 RON scadente in ianuarie. La data scadentei fiindca nu aveam banii l-am rugat sa le mai pastreze promitandu-i plati partiale. I-am facut o plata partiala de 1000 ron 2 saptamani mai tarziu. Timp de cateva luni nu am mai putut lua legatura cu el. La ultima discutie el mi-a spus ca vrea sa scoata firma in faliment. Acum o luna , m-a sunat si mi-a zis ca este prin oras la mine si ca vine ca sa ii dau banii. I-am platit restul de bani, mi-a dat chitanta, dar cecurile nu mi le-a dat pt ca nu le avea la el. Mi-a zis ca o sa mi le trimita prin curier. De trimis nu mi le-a mai trimis ci mi le-a bagat in banca facandu-mi incident. Ce fac acum? Daca eu din punct de vedere contabil nu mai am nici o datorie , cum imi recuperez cecurile? Daca el le-a bagat oare ce intentie mai are? Nu inteleg....
File cec emise
ContSters90283
Buna ziua,
Am 4 file cec emise si nu am acoperire la ele pentru ca firma a intrat in imposibilitate de plata ( faliment) iar asociatul meu a cerut in instanta ... (vezi toată discuția)