avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce sa fac? Problema ciudata.....
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce sa fac? Problema ciudata.....

Buna ziua,
Am si eu o problema ciudata. Anul trecut in decembrie am facut o comanda la un furnizor . I-am dat 2 cecuri in valoare totala de 4000 RON scadente in ianuarie. La data scadentei fiindca nu aveam banii l-am rugat sa le mai pastreze promitandu-i plati partiale. I-am facut o plata partiala de 1000 ron 2 saptamani mai tarziu. Timp de cateva luni nu am mai putut lua legatura cu el. La ultima discutie el mi-a spus ca vrea sa scoata firma in faliment. Acum o luna , m-a sunat si mi-a zis ca este prin oras la mine si ca vine ca sa ii dau banii. I-am platit restul de bani, mi-a dat chitanta, dar cecurile nu mi le-a dat pt ca nu le avea la el. Mi-a zis ca o sa mi le trimita prin curier. De trimis nu mi le-a mai trimis ci mi le-a bagat in banca facandu-mi incident. Ce fac acum? Daca eu din punct de vedere contabil nu mai am nici o datorie , cum imi recuperez cecurile? Daca el le-a bagat oare ce intentie mai are? Nu inteleg....
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 15:35, 8 August 2009
V-am spus ce sa faceti la celalalt mesaj al dv.
Cititi sau angajati un consilier juridic sau avocat !!!!!!:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cecuri nerecuperate? cum fac? iulian2008 iulian2008 Buna ziua, Am si eu o problema ciudata. Anul trecut in decembrie am facut o comanda la un furnizor . I-am dat 2 cecuri in valoare totala de 4000 RON scadente ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc m-a amenintat ca vine in 2 zile sa-mi inchida magazinul pentru 4000 lei iuliana2008 iuliana2008 Buna ziua, Am o problema si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sa o iau cu inceputul...... Am un magazin de imbracaminte si accesorii pentru care am ... (vezi toată discuția)
File cec emise ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua, Am 4 file cec emise si nu am acoperire la ele pentru ca firma a intrat in imposibilitate de plata ( faliment) iar asociatul meu a cerut in instanta ... (vezi toată discuția)