avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... REZILIERE CONTRACT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

REZILIERE CONTRACT

Buna ziua,
Doresc sa inchei un contract cu un avocat in care se prevede ca avocatul va avea doar comision de succes iar la clauze este specificat ca nu pot renunta la contract decat in instanta si in cazul in care renunt la contract voi plati o suma de bani despagubiri avocatului.
Intrebare: pot renunta la contract in cazul in care consider ca avocatul nu este bun? Voi fi obligat sa platesc suma ceruta de avocat ca despagubire in cazul in care renunt la el?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:16, 27 Martie 2016
Buna ziua,
Intrebarea corecta este: gasiti un asemenea avocat?
Ar insemna ca acesta munceste degeaba.
Nu uitati ca avocatul are obligatii de diligenta nu de rezultat si competentele sale sunt greu de apreciat de cineva care nu are cunostinte temeinice de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire accident rutier ioanaelena1 ioanaelena1 Salut, In urma unui accident rutier am semnat un contract cu o societate care se ocupa cu obtinerea despagubirilor de la asigurari. Contractul presupune un ... (vezi toată discuția)
Articol abuziv in contractul de munca? Andrix89 Andrix89 Buna ziua! La semnarea contractului de munca, angajatorul a stipulat in contract ca nu pot sa renunt la contract (demisie) pe urmatorii 3 ani. De asemenea, ... (vezi toată discuția)
Sanse admitere recurs? camidoaga camidoaga firma x incheie contract de intermediere cu numitul Y pentru cumpararea unui imobil. au vizionat mai multe ap si au cumparat unul prin intermediul firmei. in ... (vezi toată discuția)