avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... anularea unei amenzi 61\91
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

anularea unei amenzi 6191

ce se intampla daca nu depun raspuns la intampinare cf. art. 150 NCPC
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:33, 27 Martie 2016
Daca nu intelegeti sa raspundeti la intampinare,instanta va lua act de pozitua dv si va judeca cauza in continuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns comunicare adresa judecatorie contesssa contesssa Buna seara! Am depus la Judecatorie o plangere impotriva unui proces verbal de contravenție pentru lipsa cartii de identitate la volan. Am primit o adresa de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala anulare pv: dosar respins detalii in interior (depasire in dreptul marcajului pietonal ) qu1t qu1t Buna seara, Am primit prin posta raspunsul plangerii contraventionale pentru anularea si respingerea ei deoarece actul constatator cuprinde toate elementele ... (vezi toată discuția)
Care este sanctiunea pentru depunerea cu intarziere a raspunsului la intampinare? WEO WEO Care este sanctiunea pentru depunerea cu intarziere a raspunsului la intampinare potrivit Noului Cod de procedura civila? (vezi toată discuția)