avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... presedinte de asociatie care nu vrea sa aplice legea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

presedinte de asociatie care nu vrea sa aplice legea

buna dimineata,sunt oameni din pacate care nu vor sa aplice legea ca asa vor ei ,
am o situatie la un bloc in care salariul femei de servici a fost calculat pe nr.de persoane ,decind am preluat eu am calculat salariu femei de servici pe cota parte,
dar presedintele nu e de acord amenintindu-ma ca ma da afara,nu pot sa-l conving ,ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:01, 29 Martie 2016
Initial ar trebui sa incercati sa ii puneti presedintelui de asociatie in fata legea -poate nu o stapaneste
Daca si dupa ce ii puneti la dispozitie legislatia care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari,acesta staruie sa solicite calcularea si repartizarea salariului femeii de serviciu conditionat de numarul de persoane,va ramane varianta sa atentionati oficial membrii comitetului executiv si cenzorul-in speranta ca aceia stapanesc legislatia

Editat moderator pentru ca gresiti a mia oara!
-Presedintele nu se numeste de cineva ci este ales in adunarea generala.
-Repartizarea chelt pe persoane nu inseamna stoarcerea de banii in favoarea vreunei echipe din asociatie.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2016
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul reparatii comune la canalizare exterioara... ftrandafir40 ftrandafir40 Buna ziua ! De curand am cumparat un apartament intr-un bloc cu 7 apartamente pe scara,si ulterior am aflat ca sunt probleme la coloana de canalizare,si ... (vezi toată discuția)
Calcule eronate la intretinere MARIO2016 MARIO2016 In afisarea intretinerii, in repetate randuri desi unele sunt sumele afisate, totalul este cu totul altul, mai mare! Ce se poate face, inafara de a-l ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza calcul intretinere asoc6b asoc6b Daca intr-o asociatie de proprietari toate apartamentele au aceasi suprafata, calcularea cotelor de cheltuieli intretinere lunare se poate face impartind ... (vezi toată discuția)