avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept de vizita copil!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept de vizita copil!

din cite am inteles dreptul de vizita este 2 week pe luna si jumatate din vacante. Insa cite ore pe zi sunt permise? tot week.endul ? adica copilul va merge la tata tot week-end? sau tatal vine la mine citeva ore ? daca copilul este mic , nou nascut , poate sa il ia la el in week? :(
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 15:31, 9 August 2009
andymaurul a scris:

ginutzajoco a scris:

o sa cer sa mi se incredinteze copilul mie definitiv , si programul de vizita il cer eu sau tatal? adica se face proces separat de catre tata daca vrea? eu as vrea sa ne viziteze cit mai putin ca este un om violent , rau, imi creeaza stari urite, si nu vreau sa fie cu copilul prea mult,...

Programul de vizita il cere parintele caruia nu i-a fost incredintat copilul spre crestere si educare.Daca va intelegeti asupra programului,judecatorulva lua act.Daca nu,tot judecatorul este cel care va decide.


Aceasta este si parerea mea.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare din tara cu minor ContSters274220 ContSters274220 Am un copil de 5 ani si doresc sa stiu daca pot pleca din tara impreuna cu el intrucat voi avea un contract de munca pe perioada nedetarminata. Mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Divort cozma maria cozma maria Am si eu cateva intrebari. Am ajuns la intelegere cu sotul meu ca vrem sa divortam, dar avem un copilas de 4 ani. Eu nu mai stau cu sotul in satul in care am ... (vezi toată discuția)
Copilul meu iordana-ionela iordana-ionela buna ziua,numele meu este dana,am 26 de ani si sunt mama de un an si sapte luni.am avut o relatie cu un barbat,am ramas insarcinata,dar nu am reusit sa mergem ... (vezi toată discuția)