asi vrea sa stiu daca firma de recuperare trebuie sa imi trimita o dovada sau ceva cu banii platiti pana acum si cu cat a mai ramas de platit. ei spun ca legea nu prevede asta si nici contractul de cesiune zic ca nu sunt obligati sa-l trimita. am spus ca nu am primit acasa instiintarea ca a fost vanduta datoria, au zis ca nu exista asta. la banca am facut cerere sa imi dea urmatoarele: data ultimei rate platite, suma care a mai ramas de platit atunci, suma ca care s-a vandut datoria si contractul de cesiune. si data la care a fost declarat creditul scadent da au zis ca asa ceva nu exista.ok, dar de 3 saptamani ma tot amana, nu mi-a dat nimik. asta voiam sa stiu, daca banca sau firma de recuperare te pot refuza in privinta furnizarii datelor mai sus mentionate. eu sunt supus executarii silite de 12 luni. la inceput, m-i sa spus ca nu o sa imi tina dobanda. acum, dupa un an, vad ca suma pe care o mai am de dat e mai mare cu cam 1000 lei. [la inceput era 3900 si am platit 2500, ar fi trebuit sa ramana 1400. dar mai e 2400]. nici cu dobanda de 11,90% conform contractului nu se ajunge la atat in plus. si daca se mai poate contesta executarea dupa atata timp
Cel mai probabil a curs dobanda penalizatoare. Este mai mare decat dobanda pe care o aveati de achitat din contract.
Banca ar trebui sa va spuna cand a fost ultima plata si cand au instrainat creanta.
Cesiunea trebuia sa va fie notificata de catre firma de recuperari.
Acum insa cred ca este tarziu sa faceti contestatie la executare.
Executare silita
ganeacristi
acum 11 luni mi-a fost pusa poprire pe salariu. era atunci vorba de 3900 lei la firma de recuperare krukk si de 900 la executor. platesc 282 lei lunar. am mai ... (vezi toată discuția)