acum 11 luni mi-a fost pusa poprire pe salariu. era atunci vorba de 3900 lei la firma de recuperare krukk si de 900 la executor. platesc 282 lei lunar. am mai platit voluntar 300 lei in timpul asta. la executorau ajuns 500 si la firma de recuperare 2500. dar eu am pus 3400 pana acum. am intrebat cat mai am de platit, mi s-a spus ca 2400, ca se ia dobanda de 11,90% cum e contractul.nici calculand cu dobanda de 11,90% nu iasa suma asta. am cerut firmei krukk sa imi trimita date in legatura cu sumele astea, plati dobanzi comisioane dar au zis ca nu prevede legea asa ceva, sa calculez singur si daca nu imi convine sa fac contestatie la executare.vreau sa inaintez actune in instanta dar se pare ca nu se mai poate contestare a executarii, nici nu contest toata suma, doar sa verifice instanta daca sunt corecte lucrurile astea, suma de 400 ce nu se regaseste nici unde dar eu am platit-o si suma in plus fata de suma care ar fi trebuit sa fie calculand dobanda de 11,90%. contestare a executarii nu se poate, a trecut termenul, atunci cum sa scriu acolo:
domnule presedinte
subsemnatul, domiciliat formulez dar ce? si poate nu e bine sa scriu ca instanta sa verifice, poate trebe altfel.
asta nu stiu, daca m-ar putea lamuri cineva. am gasit numerele de tel a unor avocati pe net, dar nu am atatia bani. va multumesc mult
Faceți o cerere scrisă către mandatarul kruk, în care le solicitați să vă spună modalitatea în care s-a făcut imputația plății pentru sumele încasate de la dumneavoastră, prin executare silită și să vă comunice cuantumul la zi al creanței lor față de dumneavoastră. dacă refuză, faceți plângere la OPC.
Dobanda kruk
Baciuc Claudiu
Acum 2 și jumătate ani am fost executat silit de către firma de recuperare Kruk prin hotărâre judecătorească, executorul trimițând decizia de poprire, ... (vezi toată discuția)