avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

In ce conditii poate fi angajat un contabil (cu studii medii ,membru CECAR) la o firma cu cifra de afaceri pe anul trecut sub 100.000 euro,ma intereseaza daca poate fi angajat part-time cu 2-4 ore pe luna ,avand in vedere ca nu am nevoie decat de inchidere de luna ,transmitere declaratii si revisal ,la nevoie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ORIONIMPEX , utilizator 23:20, 30 Martie 2016
Da, poate fi angajat cu fractie de norma de 1 sau 2 ore/luna, in functie de necesitati. Codul muncii nu are un prag minim al orelor lucrate in luna.
Angajarea unui contabil nu are nicio legatura cu cifra de afaceri a angajatorului.
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea declaratiilor fiscale electronic FILNICO26 FILNICO26 Buna ziua, Sunt Economist, dar inca nu sunt membru CECAR si as dori sa intreb daca pot semna declaratiile fiscale electronic pentru diverse firme care au ... (vezi toată discuția)
Practicarea unei meserii emiliacarmen emiliacarmen Buna seara, Am studii superioare economice,in ce conditii pot munci legal,individual, fara CECAR? (vezi toată discuția)
Societate cu prestari servicii contabile p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am studii superioare economice de lunga durata (5 ani, licentiata in contabilitate), si as dori sa infiintez o societate cu prestari servicii ... (vezi toată discuția)