avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare Sef SVSU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare Sef SVSU

Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 lei brut la 901 lei brut,am fost trecut ca si referent III,nu beneficiez de nici un spor la salariu(in afara celui de vechime in munca)si as dori sa stiu daca incadrarea mea a fost facuta corect, atit ca salariu cat si ca incadrare pe post,la ce sporuri as avea dreptul, tinandu-se cont de specificul postului (situatii de urgenta),ca am 44 voluntari in subordine, ca am absolvit o institutie de invatamant superior.

Va multumesc

P.S. Nu beneficiez de salariu de merit,de prima de vacanta, fiind personal contractual.
Cel mai recent răspuns: go41agr , utilizator 14:13, 8 Februarie 2010
De la 01.01.2010, legislatia aplicabila promovarilor in gradele de salarizare, precum si dupa absolvirea unei scoli de nivel superior s-a schimbat, gratie unicei legi 330/2009: avansarea in gradele de salarizare se face o data la 3 ani, iar la absolvirea unor studii superioare celor de la data incadrarii, nu se mai aplica acea crestere cu pana la 20% a salariului de baza....#-o
Perfect deacord cu d-stra. Dar am facut aceste precizari pentru ca toti cei nedreptatiti sa stie ce drepturi au avut si le-au fost incalcate, poate vor proceda ca mine: ori vor negocia cu conducerea o noua functie, ori vor da institutia in judecata pentru recuperarea prejudiciilor. ce ziceti?:D
Apropo. La noi la Primarie salarizarea se face pe vechi (ca la rusi), adica dupa statele din decembrie. Halal legi. #-o
Buna ziua colegi,moderatori si consultanti!
Foarte interesanta discutia, am aceleasi probleme ca si domneavoastra....#-o
Atunci cand am terminat facultatea, in luna februarie a anului trecut am facut documentatia necesara pentru transformarea postului......hotararea a venit nelegala de la Prefectura.....desi colegul meu din comuna alaturata este incadrat ca inspector.....eu ca referent.
Felicitari domnule Axine pentru intentia de a face un sindicat!=D>
O sa ne intalnim toti din apropierea orasului Craiova si o sa le impartasesc colegilor ideea dumneavoastra cu sindicatul in care, apropos, vreau sa ma inscriu .
YM: go41agr
e-mail: go41agr@gmail.com
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2010
go41agr, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce salariu are un sef svsu la inceput de cariera? mariusvasile mariusvasile stie cineva cam ce salar ar avea un sef svsu la inceput de cariera? (vezi toată discuția)
Salarizarea se face dupa functia ocupata sau dupa incadrare? zama cristian zama cristian Buna ziua. Cum se stabileste clasa de salarizare si coeficientul de ierarhizare in cazul personalului contractual incadrat conf. L 284/2010 ca Inspector de ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in anul 2011 zama cristian zama cristian Are cineva cunostinte in domeniu, al resurselor umane, despre cum se reincadreaza Seful SVSU in 2011, atunci cand acesta are studii superioare si in anul 2008 ... (vezi toată discuția)