avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia pentru mame, fara plafon
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia pentru mame, fara plafon

Oare aceasta noua modificare se va aplica in cazul copiilor nascuti dupa 1 iulie sau pentru dosarele depuse dupa 1 iulie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 30 Martie 2016
Legea de modificare a OUG 111/2010, adoptata azi, nu este inca publicata in Monitorul Oficial si apoi este posibil sa apara si modificarea Normelor de aplicare a OUG /111/2010, asa ca mai aveti putina randare.
Conform proiectului votat, modificarile se aplica persoanelor care intra in CCC dupa 01.07.2016, dar si celor aflate in CCC .

Oricum modificarile adoptate vor intra in vigoare de la 01.07.2016, chiar daca se publica in Monitorul Oficial in zilele urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil 2016 nou mihaela4 mihaela4 Buna ziua. Am nascut un copil pe 1.07.2015 si as vrea sa stiu cu noua lege daca as beneficia si eu de ea. Pe 1.06.2016 se termina cele 11 luni si pe 1.07.2016 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului pana in 2 ani vs. reintoarcerea la munca Kathe Kathe Fac parte dintre acele mamici care ar beneficia de anularea plafonului de 3400 RON pentru cresterea si ingrijirea copilului. Am nascut in iunie 2015 si am ... (vezi toată discuția)
Noua lege 2 ani 85% florian_m21 florian_m21 Buna ziua, Daca sotia a nascut in martie iar eu ca tata imi iau concediu de crestere copil de pe 6 iunie (5 iunie fiind incheierea concediului post natal) ma ... (vezi toată discuția)