avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Procedura executare
Discuție deschisă în Executare silită

Procedura executare

Buna ziua

Datoria mea a fost vanduta( cesioanata ) catre o firma de recuperare datorii al carui nume incepe cu K (nu stiu daca are importanta acest aspect)
Dupa o incercare de ajunge la intelegere prin care am oferit 30% din suma pretinsa de iei nu am ajuns la un consens si au zis ca vor solicita executarea silita.
Nu detin nici un imobil sau masina care poate fei executat. Singurul meu venit este o angajare cu 2 ore de munca ca consultant.
Intrebarile mele sunt urmatore:
Daca au pus popire pe salar poate sa continue la executarea bunurilor mobile ???( de exemplu frigiderul sau alte bunuri din chiria unde stau?)
In timpul executarii iei au dreptul de a percepe dobanzi? Eu am semnat un contract cu banca nu cu iei.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexbogdan89 , utilizator 15:08, 14 Aprilie 2016
Multumesc in numele meu si a tuturor care o sa citeasca aceasta discutie si o sa primeasca o raza de speranta asa cum am primit eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca Dori17 Dori17 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema pe care o am cu un imprumut al unei rude pe care am girat-o. Debitorul nu si-a mai achitat ratele la ... (vezi toată discuția)
Situatie termen prescriptie datorii bancare ii alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Revin cu acest topic (discutia initiala a fost sub numele Situatie termen prescriptie datorii bancare) intrucat as vrea sa stiu daca au intervenit ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie sau executare silita dator_ro dator_ro Sunt debitor la o banca din oct 2006 pentru suma de 4500 euro. Am platit doar primele rate, apoi am ramas fara munca. Ca multi alti romani am plecat in ... (vezi toată discuția)