avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Probleme impozit parcare de la primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Probleme impozit parcare de la primarie

Eu detin un garaj, iar tatal meu o parcare. Cand tata a platit impozitele pe parcari , s-a facut o greseala si a pus masina lui pe garajul meu ( eu neavand in momentul acela masina, fiind neaparata plata ). Acum am masina cu contract de comodat, dar nu pot sa o pun pe parcarea tatalui meu chiar daca suntem rude de gradul 1, pot sa o pun doar pe garaj cu contract de comodat. Asa ca ar trebui sa transcriu masina tatalui meu pe parcarea lui si sa platesc impozitul pe parcare si sa pun masina mea cu contract de comodat pe garaj. Cum pot face asta? Se poate face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:30, 30 Martie 2016
Daca tatal dv a facut gresala,ar trebui tot dansul sa incerce sa remedieze situatia
Tatal dv cunoaste excact cu cine a discutat la momentul respectiv
Este mai simplu de remediat in evidentele de la administratia fiscala teritoriala,decat sa incheiati noi documente pentru cele 2 vehicule

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa transcriu masina fiicei mele pe numele ... Sia56 Sia56 Buna ziua! As dori sa transcriu masina fiicei mele pe numele meu fara prezenta ei. Masina mi-a dat-o mie, dar fara acte de vanzare sau donatie cand si-a ... (vezi toată discuția)
Inlocuire masina in locul de parcare alex61 alex61 Buna ziua, Detin loc de parcare,dar masina este demontata intr-un garaj,pentru reparatie capitala. Nu am putut face ITP si Asigurare la ea,dar trebuie ... (vezi toată discuția)
Contract comodat - radiere auto ruxandra-maria ruxandra-maria Persoana care intra in posesia masinii in baza contractului de comodat va avea obligatia de a plati impozitul pentru masina? Eu dupa ce radiez masina in baza ... (vezi toată discuția)