Practicul pe "coridoarele pasilor pierduti" ne omoara pe toti,dar veti castiga cu siguranta,cine vrea poate=D>.
OG.5/2001 maxim 3 termene(daca se prezinta deditorul la primul termen vrea sigur un termen angajare aparator,deci trecem termen 2,daca vine aparatorul vrea termen ca a fost angajat dimineata aceea "acum 10 min.in urma pe holuri pe aici" poate sa obtina sau nu depinde de instanta #-o,daca da termen 3 unde daca dosarul si in principal actiunea nu bate campii si este la obiect ,toate actele sunt in dosar stampilate si semnate cu mentiunea "conform cu originalul" ,ramane in pronuntare.
Veti iesi din sala unde a-ti intrat temator ,INVINGATOR!:thumbup:
Expun urmatoare speta:
In anul 2008 s-a incheiat un nou contract de inchiriere cu S.C. X S.R.L., care nu a achitat chiria din luna septembrie 2008. In luna martie am trimis notificari notificari la adresa administratorului societatii si la adresa fiicei acesteia, dar fara rezultate.
Colaboram cu aceasta firma din 2005. Contractele au fost incheiate in fiecare an.
Administratorul societatii a decedat in luna martie. Mentionez ca pe aceasta persoana eu nu o cunosc si ca ea nu a incheiat nici un contract. Contractul fiind semnat de fica ei, pe care pana acum ceva timp o credeam administratorul firmei.
Spatiul este ocupat cu marfa paratei, cheia fiind la ea, iar din februarie nu am mai putut da de ea.
In luna iulie acesta imi trimite o notificare prin care ma roaga sa ma prezint la sediul executorului judecatoresc pentru o rezolvare amiabila. Rezolvarea amiabila find aceea ca eu sa ii reinoiec contractul ca numai asa poate sa-mi dea bani.
Daca nu am fost de acord cu aceasta cerere a decis ridicarea marfurilor afate in spatiu. Intre timp am facut o cerere de ordonanta pentru somarea debitorului iar la primul termen parata s-a prezentat cu un certificat de mostenitor.
Conciliere dubioasa
flaviana
Am stabilit intr-o conciliere cu debitoarea ca sunt de acord sa-mi plateasca debitul in 15 zile de la executarea hotararii care se va pronunta intr-un alt ... (vezi toată discuția)