avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare divort!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare divort!

Un dosar de divort ramas in suspendare in 2008 ...reluat apoi (perimare) primul termen fiind in 28 august 2009 este posibil sa urmeze o procedura accelerata sau depinde de alti factori?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Stelea , Avocat 18:21, 10 August 2009
Reincepeti procedura de desfacere a casatoriei! Puteti depune cererea de chemare in judecata,urmand ca pana la primul termen sa depuneti si certificatul de casatorie pe care il veti ridica din dosarul perimat sau puteti sa solicitati la oficiul de stare civila eliberarea unui duplicat.
Apelati la serviciile unui avocat!
Ca si dl. av. Lascoschi, cred ca citatia este doar pentru ca se va constata din oficiu perimarea. Cine doreste divortul trebuie sa formuleze o noua cerere de chemare in judecata. La termenul din 28.08.2009 se va constata perimarea, cauza din 2008 urmand a fi scoasa de pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare în judecatã perimatã, permis suspendat pedro1985 pedro1985 In anul 2008 mi-a fost suspendat permisul de conucere pentru 3 luni. am facut plangere, iar pe 10 .11.2008 a fost amanat, in ianuarie 2009 a fost suspendat , ... (vezi toată discuția)
Proces inceput in 2013- perimare-cine o invoca? andreiionn andreiionn Buna seara. Am nevoie de ajutorul specialistilor acestui forum in urmatoarea problema- Am un proces la Judecatorie inceput in 2013. Procesul a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
Perimare dosar doar cu privire la recurs sau si la fond. dandanaua dandanaua Printr-o incheiere data la fond in octombrie 2007, judecata cauzei civile respective este suspendata ca urmare a trimiterii la parchet a unui inscris sub ... (vezi toată discuția)