avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturi concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturi concediu ingrijire copil

Cate ore pot sa lucrez daca ma intorc la serviciu inainte de terminarea concediului de ingrijire copil si sa nu mi se diminueze salariul?
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2016
asbuchea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:17, 31 Martie 2016
1. Daca reluati activitatea inainte de a se termina concediul crestere copil (CCC) veti lucra conform programului prevazut in contractul individual de munca (CIM).

2. Daca la data reluarii activitatii copilul are sub 1 an veti putea solicita reducerea programului cu 2 ore pentru alaptarea copilului pana la varsta de 1 an (in aceasta perioada salariul nu se va diminua).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil 1 an zile snap1980 snap1980 va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarele nelamuriri. Copilul meu implineste 1 an pe data de 8.03.2014, pentru a putea beneficia de prima acordata de ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la munca mai devreme de 1 an/ timp partial? roxete roxete Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil de pana la un an (am optat pentru varianta concediului si indemnizatiei de un an) si doresc sa ma intorc la servici ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu din ccc, stimulent de insertie user11 user11 Buna seara, Pe 3 decembrie 2011 fetita mea implineste un an. Eu beneficiez de indemnizatia de Ingrijire a copilului dupa legea veche (75% din ... (vezi toată discuția)