avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inchiriere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inchiriere

Buna ziua,

Am cumparat o casa prin contract de vanzare cumparare (de la CFR), nu este intabulata- (se va intabula anul acesta de catre Primarie) se poate inchiria.
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 07:34, 1 Aprilie 2016
Atata vreme cat s-a cumparat imobilul, chiar daca nu este intabulat inca, se poate inchiria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la intabulare, uzucapiunea oatanase oatanase Buna ziua, In 2005 am cumparat de la CFR un apartament intr-o locuinta de serviciu dar nu reusim sa il intabulam. Clădirea se compune din parter, etaj ... (vezi toată discuția)
Autentificare contract vanzare - cumparare in vederea intabularii ursu67 ursu67 Buna ziua , detin o locuinta cu contract vanzare- cumparare , in rate pe 20 de ani , la Habitat ptr. Umanitate , din 2005 . Parcela totala pentru toate ... (vezi toată discuția)
Succesiune Larisa_Alina89 Larisa_Alina89 Buna ziua! Mama mea, R.S. a trait in concubinaj cu C.V. mai bine de 4 ani, locuind in casa acestuia. C.V. a lucrat la CFR iar acel imobil a fost oferit ca ... (vezi toată discuția)