avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli de judecata

Cum se procedeaza in cazul in care in Hotararea data de Tribunal in cazul unui apel (aceasta Horarare ramanand definitiva) nu de precizeaza concret despre cheltuielile de judecata aferente Dosarului de fond.
Concret in Hotararea data pentru apel se mentioneaza ca se cuvine sa primesc "suma de10000 lei reprezentand cheltuieli de judecata pentru apel si toate celelalte prevederi ale Hotararii de la Instanta de fond care nu contravin prezentei se mentin"In Hotararea de la fond aparea deasemenea mentiunea ca partea adversa trebuie sa imi achite cheltuielile de judecata.

Intrebarea mea este :In Hotararea de la Apel nu trebuiau cumulate sumele ,este o practica uzuala a instantelor sa procedeze asa sau este o scapare in cazul meu?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:33, 31 Martie 2016
Mergeti cu ambele hotarari si le puneti in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta wap54 wap54 Care este diferenta intre hotarare si sentinta? Dupa recurs, mi s-a formulat contestatie in anulare la fond, respinsa ca tardiva si am primit SENTINTA, la ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala cu drept de retentie---apel sau recurs? hopeless1 hopeless1 Doresc sa aflu un amanunt: __am avut un proces in care ceream evacuarea unor persoane dintr-un imobil eu fiind reclamantul __partea adversa a cerut ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)