avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dovada emisa de ANAF/Trezorerie/Banca privind ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dovada emisa de ANAF/Trezorerie/Banca privind achitarea contributiei de sanatate la zi ca salariat

Nimeni la ANAF sector 1 nu stiie despre aceasta "dovada" nici cum arata si pare ca nu au eliberat niciodata.Totusi, printre actele necesare la CASMB pentru obtinerea adeverintei de asigurat in cazul persoanelor fara venit (cazul meu) se afla si aceasta dovada. Singurul lucru pe care il pot oferi este adeverinta de venit, care nu atesta plata contributiilor sociale.

Ce parere avizata si/sau sfat imi puteti da?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 31 Martie 2016
Incercati cu copii dupa ultimele chitante cu care ati achitat cass la ghiseu la trezorerie.
va multumesc, dar eu am lucrat pana acum o luna. ei vor dovada anaf ca ai platit in ultimii 5 ani!!!! si anaf nu stie ce vrea casmab!!!!
Solicitati ANAF-ului sa va elibereze un document din care sa reiasa daca in evidenta lor sunteti inregistrat ca platitor de c.a.s.s. si de cand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala pt o persoana fara venituri tudor5200 tudor5200 Potrivit Legii 95/2006, pentru a beneficia de serviciile medicale oferite de stat o persoana trebuie sa se asigure in sistemul de sanatate. Daca nu are nici un ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cardului european de sanatate ceass pentru persoane coasigurate sau fara venituri cyan cyan am o nelamurire legata de documentele necesare ptr obtinerea cardului european de sanatate CEASS. eu sunt asigurat ca si salariat, sotia este coasigurat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta plata taxa auto TudorIonut TudorIonut Bună ziua, am sunat la anaf Caracal și mi-au spus că pentru eliberarea adeverinței ce atestă că a fost plătită taxa auto și nu a fost ... (vezi toată discuția)