1-Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa precizati date relevante
Ce anume a fost pus la avizier?
Cum se denumeste documentul prin care se informeaza proprietarii ca la data de x va avea loc AG?
2-
din nu stiu ce motive
Trebuie atent analizate motivele si ulterior ne putem pronunta daca actiunea presedintelui de asociatie a fost sau nu intemeiata
Nu inseamna ca daca un locatar
este proprietar de cand s-a dat blocul in folosinta,acesta detine si calitatea de membru proprietar
3-Atentie sporita cu acuza referitoare la
calomnie
Pentru ca o fapta sa poata fi incadrata drept calomnie,trebuies intrunite anumite conditii legal prevazute
Eventuala actiune din partea dv sub aspectul savarsirii faptei de calomnie,daca nu este sustinuta si motivata in fapt si in drept,poate genera acte si actiuni impotriva dv
4-Termenul legal prevazut este de 45 de zile de la comunicare
5-Incercati sa nu mai solutionati toate problemele din cadrul asociatiei de proprietari numai prin tribunale
Tribunalul implica stress,timp alocat termenelor de judecata si nu garanteaza obtinerea de hotarare favorabila
Probleme inerente din cadrul asociatiei de proprietari de regula se solutioneaza cu decenta,cu intelepciune si cu toleranta
Orice forma de solutionare care depaseste limita asociatiei de prioprietari de regula genereaza polemici si animozitati-uneori ireversibile
Instanta de judecata poate solutiona eventuala actiune pentru instalat sistem supraveghere fara acordul tuturor proprietarilor-dar intr-un timp indelungat,care mananca nervii si sanatatea beligerantilor
Daca vreti intradevar sa solutionati rapid si eficient sesizati oficial autoritatile in domeniu=
IGPR,SRI
Ca sa va familiarizati cu dispozitiile care guverneaza instalarea sistemelor de supraveghere in imobil de locuit in comun,parcurgeti topicurile cu acest subiect
6-Ca sa cunoasteti drepturile si obligatiile proprietarilor,obligatiile presedintelui de asociatie,
studiati temeinic dispozitiile L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007
mi-sa spus ca nu e treaba mea, ca ar fi scimbat " fire", la subsol, le-am spus de deviz sau firma care a executat lucrare, la fel mi-sa raspuns ca nu este treaba mea.
Daca cunoasteati disp art 10 din L nr 230/2007 ,puteati solicita presedintelui de asociatie sa va prezinte documente justificative....