avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... masina mostenita
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

masina mostenita

buna ziua.
v-as ruga sa ma ajutati in ceea ce priveste o problema legata de o mostenire de masina.
am mostenit o masina prin succesiune si problema este ca ITP si asigurarea au expirat.Eu as vrea sa vand aceasta masina dar nu stiu ce trebuie sa fac mai intai.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: mad_kat , utilizator 15:06, 6 Mai 2015
buna ziua la toata lumea
sunt intr-o situatie asemanatoare - si anume:

eu si tatal meu am mostenit de la mama mea o masina - dupa realizarea succesiunii tatal meu a intocmit la acelas notar un act de "cedare" - astfel incat masina sa imi revina 100% mie

in acest moment pe cartea de identitate masina este tot pe numele mamei, atat in CI cat si in talon, asigurare, impozit la zi etc etc

masina as dori sa o vand - ce trebuie sa fac - practic ar trebui sa ma duc la birou de acte auto impreuna cu buletinul meu si actele de succesiune? apoi la radierea de la impozite locale?

multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto Imparatu Imparatu Buna seara!Detin un autoturism proprietate personala in italia,cu toate actele in regula!cum munca nu imi permite sa stau mult timp in tara as dori sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara plata taxei de poluare, circulatie pe drumurile publice DMX DMX Buna seara! In octombrie 2011, am achizitionat o masina inmatriculata in romania dar inainte de 2007. Am intocmit contractul de vanzare cumparare pentru ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sainescualex1997 sainescualex1997 buna ziua mi-a fost retinut talonul auto pentru ca nu am avut contract de vanzare cumparare, as putea sa inscriu masina din nou fara certificat? am doar cartea ... (vezi toată discuția)